Referenties

“Joppe van Berkum heeft in 2017 en 2018  voor ons gewerkt als programma manager voor realiseren van een van onze strategische speerpunten. Hij heeft leiding gegeven aan het ontwerpen en implementeren van een Europese organisatie voor fietsonderdelen en accessoires. Dit traject is zeer succesvol verlopen. Joppe weet snelheid te maken, betrokkenheid te creëren en deinst er niet voor terug zelf de handen uit de mouwen te steken op een breed scala van werkgebieden. Hij communiceert op de juiste wijze met alle lagen in onze organisatie. Joppe is een professional met een uiterst prettige persoonlijkheid.”

Jeroen Snijders Blok | Chief Operating Officer | Accell Group

 

“Joppe van Berkum heeft ons, gedurende een periode van ‘zwaar weer’, geholpen in het definiëren en uitvoeren van een strategisch programma gericht op het verbeteren van de klantgerichtheid, operationele processen en interne samenwerking. Ik heb Joppe leren kennen als een betrokken en gedreven specialist in het doorvoeren van verandering.”

Rene Mandos | Chief Operating Officer | Aon

 

“Joppe van Berkum heeft voor TNO een bedrijfseigen verbetermethodiek ontwikkeld en, op basis van deze methodiek, een groot aantal afdelingen geholpen met specifieke verbeterprojecten. Voor enkele afdelingen binnen Healthy Living heeft Joppe, samen met ons, het commerciële proces gestroomlijnd. Met name het introduceren van een ritme van verantwoording en een aantal praktische hulpmiddelen hebben onze commerciële slagkracht significant vergroot.”

Peter van Dijken | Managing Director Healthy Living | TNO

 

“Joppe is een hele plezierige persoonlijkheid om mee te werken. Hij kan goed luisteren, heeft gevoel voor de cultuur van het bedrijf en helpt mee om de gewenste verandering te bewerkstelligen. Hierbij weet hij inhoud en context heel goed te combineren. We hebben samengewerkt in een project bij Vitens, waarbij we de organisatie de eerste stappen in het procesgericht werken en denken hebben laten maken. Ik als lijnverantwoordelijk met fantastische ondersteuning en begeleiding van Joppe.”

Jennifer Rietveld | Manager Netbeheer en Levering | Vitens

 

“Joppe van Berkum was instrumenteel bij het ontwerp en de implementatie van een methodologie voor de ontwikkeling van nieuwe producten die met succes in de hele BDR Thermea groep werd geïntroduceerd. Joppe orkestreerde het project samen met een internationaal team van BDR Thermea, waar hij nauwgezet de voortgang bewaakte en met zijn kennis en ervaring bijdroeg aan complexe discussies. Het was een plezier om met Joppe samen te werken en het hele implementatieteam waardeerde zijn inzet, enthousiasme en aandacht voor detail.”

Steve Gorrel | Lean Development Director | BDR Thermea